Mel B uskoo Gerin valehtelevan ikänsä: ”Ei hän ole 51-vuotias”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aikoinaan suosittu tyttöbändi Spice Girls teki lyhyen paluun kun naiset yhdistivät voimansa ja päättivät esiintyä Victoria Beckhamin 50-vuotissyntymäpäivillä. Esityksen jälkeen Mel B vihjaili myös bändin mahdollisesta paluusta, mutta fanien ennenaikaisesta innostuksesta huolimatta kyse taisi olla pelkästä vitsistä.

Spice Girls -yhtyeen jäsenet pääsivät syntymäpäivien merkeissä jälleen juhlimaan yhdessä pitkästä aikaa. Daily Mail -sivuston mukaan Mel B:n ja Geri Hornerin välit olivat kuitenkin viilet, minkä on arveltu johtuneen Melanie Brownin kommenteista koskien Gerin ikää.

Taannoin Mel B sanoi julkisesti olevansa sitä mieltä, että Geri Horner on valehdellut iästään eikä olisi tällä hetkellä 51-vuotias. Mel B oli pitänyt aina hyvin epäilyttävänä sitä, että Geri Horner ei ollut antanut naisten vilkaista hänen passiaan. Sen vuoksi hän onkin vakuuttunut siitä, että Geri on paljon vanhempi kuin hän on kertonut.