O.J. Simpsonin kuolinsyy paljastui – väite perheen läsnäolosta kiistettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja ja näyttelijä O.J. Simpson menehtyi äsken 76-vuotiaana. Simpsonin perhe tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa. Miehen kerrottiin kuolleen lasten ja lastenlasten ympäröimänä. Todellisuudessa paikalla oli ainoastaan yksi henkilö.

O.J. Simpsonin entinen ja pitkäaikainen lakimies Malcolm LaVergne kertoi Associated Pressille, että Simpsonin perheen julkaisema kuolinviesti sisälsi vääriä tietoja. Miehen mukaan paikalla oli ollut ainoastaan yksi henkilö, joka oli läheinen perheenjäsen. Hän menehtyi eturauhassyöpään Las Vegasissa.

Simpsonilla oli viisi lasta kahden vaimon kanssa: kaksi lasta edesmenneen vaimonsa Nicole Brownin kanssa ja kolme lasta ensimmäisen vaimonsa Marguerite Whitleyn kanssa. Yksi lapsista menehtyi, joten elossa on enää neljä lasta. Simpsonin ex-vaimo Nicole Brown ja tämän ystävä Ronald Goldman murhattiin 12. kesäkuuta vuonna 1994. Murhista syytetty Simpson pakeni poliisia runsaasti mediahuomiota saaneessa takaa-ajossa, kunnes hän lopulta antautui. Simpson kuitenkin todettiin oikeudessa syyttömäksi murhiin.