50 Cent vahvisti: Dr. Dre tuottaa Eminemin uuden levyn – teaseri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eminemin paljastettiin taannoin julkaisevan tänä kesänä uuden albuminsa. Sittemmin The Death of Slim Shady -nimisestä levystä on julkaistu jo ensimmäinen teaser-traileri. Samalla paljastui lisää tietoa albumista.

Teaser-video parodioi true crime -ohjelmia. Siinä tulevan albumin kerrotaan paljastavan, mikä johti Eminemin alter egon, Slim Shadyn kuolemaan. Videolla vilahtaa räppäri 50 Cent, joka kuvailee Slim Shadya psykopaatiksi.

50 Cent jakoi teaser-videon omalla Instagram-tilillään. Samalla hän vahvisti, että albumin tuottajana toimii Dr. Dre. Eminem ja Dr. Dre ovat tehneet yhteistyötä jo 1990-luvun lopulta lähtien, mutta tuoreimmilla albumeilla yhteistyö on jäänyt vähäisemmäksi.

Eminem nousi kansainväliseksi tähdeksi Dr. Dren tuottaman My Name Is -singlensä myötä vuonna 1999. Sittemmin artisti on myynyt kansainvälisesti yli 220 miljoonaa levyä ja voittanut lukuisia Grammy-palkintoja.