Celine Dionin uskomaton paljastus – My Heart Will Go On äänitettiin yhdellä otolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Celine Dion kärsii harvinaisesti jäykkyysoireyhtymästä. Neurologinen sairaus aiheuttaa esimerkiksi lihasjäykkyyttä, lihasten kouristuksia ja liikkeiden hitautta. Nyt Dion on puhunut avoimesti sairaudestaan, jonka vuoksi laulajan täytyy harrastaa viidesti viikossa fysioterapiaa ja ääniterapiaa.

Voguen jakamalla videolla Celine Dion muistelee nyt uransa alkuvaihetta. Naisen uran suurena käännekohtana pidetään Titanic-elokuvan tunnusmusiikkia, My Heart Will Go On -nimistä kappaletta. Nyt Celine Dion paljasti, että alun perin elokuvan ohjaaja ei edes halunnut musiikkia elokuvaan.

Ohjaajan epäröinnin lisäksi Celine Dion ei halunnut edes laulaa kyseistä kappaletta. Hän kuitenkin suostui tekemään siitä demon, jonka nainen lauloi studiossa kerralla talteen vain yhdellä otolla. Lopullista kappaletta varten nainen ei enää kertaakaan palannut studioon vaan tuottajalle riitti Celine Dionin antama ääniraita kappaleen demosta.

@voguemagazine Everyone knows the famous #Titanic song #MyHeartWillGoOn, but did you know that it almost didn’t happen? On the most recent episode of #LifeInLooks, Vogue France cover star #CelineDion ♬ original sound – Vogue