Jennifer Lopezin kattohuoneisto myytiin viimein – oli myynnissä 7 vuotta

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez osti New Yorkista Manhattanin alueelta ison kattohuoneiston vuonna 2014. Nainen asui siinä kolmen vuoden ajan kunnes laittoi sen myyntiin. Kattohuoneisto on nyt mennyt kaupaksi kun Lopez pudotti hintapyyntöä kahdella miljoonalla dollarilla.

Kymmenen vuotta sitten Jennifer Lopez osti asunnon People-sivuston mukaan noin 20 miljoonalla dollarilla. Hän laittoi sen vuonna 2017 myyntiin 27 miljoonan dollarin hintapyynnöllä. Lopulta nainen päätyi pudottamaan hintaa 25 miljoonaan, koska kattohuoneisto ei mennyt kaupaksi.

Nyt luksusasunto on myyty seitsemän vuoden jälkeen. Asunnossa on neljä isoa terassia, neljä makuuhuonetta, seitsemän kylpyhuonetta, kodinhoitohuone, tilava keittiö ja erillinen ruokailusali.