Kiinnostaisiko oma tankki? Brad Pittin sotaelokuvan panssarivaunut myydään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on tarjoutunut mahdollisuus ostaa panssarivaunun näköinen kulkuneuvo. Sotilastavaraan erikoistunut Tracks & Trade -huutokauppakamari on asettanut myyntiin kaksi Brad Pittin Fury-elokuvan panssarivaunua.

Sherman ja Tiger -kulkuneuvot luotiin varta vasten elokuvaa varten, jotta todelliset toisen maailmansodan aikaiset panssarivaunut eivät vahingoittuisi kuvauksissa. Toisen panssarivaunu telaketjut liikkuvat TMZ-sivuston mukaan rajoitetusti. Virhe korjattiin lopulliseen elokuvaan jälkituotannossa.

Elokuvaa varten rakennettuja panssarivaunuja esiteltiin myöhemmin eri puolilla Iso-Britanniaa, kunnes ne myytiin yksityiselle keräilijälle vuonan 2015. Panssarivaunujen hinnan odotetaan kohoavan huutokaupassa vähintään 26 000 – 53 000 dollariin.