Kristin Cavallarin hellät hetket festareilla – ja kuvat tietenkin someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunotar Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi useista realitysarjoista, joista tunnetuin on Laguna Beach. 37-vuotias Kristin Cavallari on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa alettuaan seurustelemaan 24-vuotiaan Mark Estesin kanssa.

Nyt pariskunta suuntasi nauttimaan countrymusiikista Stagecoach-nimisille festivaaleille. Kristin Cavallari julkaisi omalla Instagram-kanavallaan viikonlopulta kuvasarjan, jossa nähdään miten rakastunut pariskunta nauttii musiikista ja ajasta ystävien kanssa.

Suosittua Let’s Be Honest -podcastia pitävä Kristin Cavallari on helmikuusta lähtien tapaillut uutta ihastustaan Estesiä ja pariskunta on tehnyt suhteestaan jo Instagram-virallisen. Taannoin Cavallari paljasti, että poikaystävä on päässyt tapaamaan jo hänen lapsensa. Cavallarilla on hänen entisen aviomiehensä Jay Cutlerin kanssa kolme lasta, 11-vuotias Camden, yhdeksänvuotias Jaxon sekä kahdeksanvuotias Saylor.