Poliisi epäilee: Kuski aiheutti ketjukolarin Pohjois-Karjalassa – pakeni paikalta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Pohjois-Karjalan Kontiolahdella tapahtui maanantaiaamuna usean auton liikenneonnettomuus. Noin kello 9 Lieksantiellä Uilon kohdalla tapahtuneessa onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöautoa ja rekka.

Poliisi epäilee vaarallisesti muita ohitelleen kuljettajan aiheuttaneen onnettomuuden. Tapahtumat saivat alkunsa Enosta Joensuuta kohti jonossa ajaneen kuljettajan suoritettua ohituksia ja ajauduttua lopulta ulos tieltä. Muut jonossa olleet kuljettajat joutuivat väistämään ja menettivät tämän seurauksena ajoneuvojensa hallinnan.

Onnettomuuden aiheuttanut henkilöauto oli vaaleansininen tai harmaa farmarimallinen vanhempi Nissan. Kuljettaja ajoi pakoon onnettomuuspaikalta Joensuun suuntaan ennen poliisin saapumista paikalle. Poliisi pyytää havaintoja ajoneuvosta ja kuljettajasta.

Nissan vaurioitui takaosastaan toisen ajoneuvon törmäyksen seurauksena. Autossa on mahdollisesti kesänrekaat. Kuljettaja on hoikka 30-40-vuotias mies, jolla oli tapahtumahetkellä lyhyt parransänki ja päällään vihreät työvaatteet.

Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan onnettomuus aiheutti viivästystä ja esteitä liikenteessä. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan aiheutunut.