Sydney Sweeneyn räväkät lomakuvat – pakaroita ja tekorintoja

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sydney Sweeney on tullut monille tutuksi Euphoria ja White Lotus -sarjoista. Viime aikoina nainen on myös näytellyt elokuvissa, kuten Anyone But You ja juuri ensi-iltansa saaneessa Immaculate -elokuvassa.

Sydney Sweeney lomailee tällä hetkellä ystäviensä kanssa Havaijilla. Näyttelijä on viime päivien aikana julkaissut näyttäviä lomakuvia sosiaalisessa mediassa. Nyt Sweeney julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita sisältävän sarjan, jossa nähdään miten Sweeney on viettänyt lomalla aikaansa.

Nainen on laskenut vaijerilla korkealta kukkulalta, nauttinut aurinkoisista päivistä merellä, ja hypännyt uimaan monen metrin korkeudesta pienen vesiputouksen huipulta. Aiemmin Sydney Sweeney julkaisi myös videoita, joissa nähtiin miten hän harjoitteli leijalautailua.