Mies kuvasi pihallaan olevia kuningaskobria: ”En mene enää ikinä ulos”

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen Joe asuu Thaimaassa ja pitää joeinthailand-nimistä TikTok-kanavaa, jossa hän esittelee millaista elämä Thaimaassa on. Hän julkaisee usein myös mielenkiintoisia faktoja ja vinkkejä turisteille tästä suositusta lomakohteesta.

Muutama päivä sitten Joe esitteli hotellihuoneiston ikkunasta avautuvaa näkymää. Hänen terassin alta luikerteli pihaan kaksi kookasta myrkkykäärmettä. Kyseinen laji osoittautui kuningaskobraksi ja käärmeitä oli miehen mukaan pihalla yhteensä kolme.

Käärmeitä ei saatu ammattilaistenkaan toimesta päivän aikana siirrettyä, minkä vuoksi miestä kehotettiin sulkemaan vessanpöntön kansi, koska käärmeet voivat luikerrella huoneeseen viemäreitä pitkin. Lopulta mies sai eri huoneen talon toisesta päädystä.

– Olisikohan jo aika lähteä Thaimaasta pois, Joe pohtii videollaan.

@joeinthailand Look at the SIZE of them! 🐍😱#joeinthailand #thailand #khaoyai #snakes ♬ original sound – Joe

@joeinthailand Turns out they are only King Cobras 😲🐍 #joeinthailand #thailand #khaoyai #snakes #kingcobra ♬ original sound – Joe

@joeinthailand What happened to the KING COBRAS!? #joeinthailand #thailand #khaoyai #snakes #kingcobra ♬ original sound – Joe