Tori Spelling: Jason Priestley on aggressiivinen suutelija – hampaasta irtosi pala

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ysärillä esitetyn 90210-sarjan tähti Tori Spelling on hakenut avioeroa miehestään Dean McDermottista. Tori Spelling ja Dean McDermott menivät naimisiin vuonna 2006. Ennen sitä nainen oli naimisissa kahden vuoden ajan Charlie Shanianin kanssa.

Nyt Tori Spelling on muistellut sitä miten hän oli vahingoittanut hampaitaan kiihkeän suutelusession aikana. 50-vuotias tähti paljasti People-sivuston mukaan, että hän on suudellut Beverly Hills, 90210 -kollegansa Jason Priestleyn kanssa hississä niin kovasti, että hänen etuhampaastaan lähti pala irti.

Tori Spellingin mukaan Jason Priestley on hyvä, mutta aggressiivinen suutelija. Kun he olivat pussailleet hississä heidän hampaansa olivat kolahtaneet yhteen niin voimakkaasti, että Spellingin etuhampaaseen oli tullut särö. Tapaus sattui tähden mukaan paljon ennen sitä kun hän meni naimisiin ja kyse oli kesäromanssista.