Rihanna tiukassa bodyssa – esitteli kurvejaan somessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artistipariskunta Rihannan ja ASAP Rockyn toinen lapsi syntyi 1. elokuuta ja sai nimekseen Riot. Heillä on entuudestaan pian kaksi vuotta täyttävä RZA-niminen poika. Viime vuosien ajan Rihanna onkin keskittynyt lähinnä perheeseen musiikin sijaan.

Rihannalla on myös kaksi yritystä, joista Fenty Beauty keskittyy kosmetiikkaan ja Savage X Fenty alusvaatteisiin. Nyt Rihanna esittelee julkaisemallaan Instagram-videolla vaatebrändinsä uusimman malliston tuotetta, joka istuu tähden ylle täydellisesti.

Rihanna kertoo videolla kaivanneensa aina oikean sävyistä nudea alusvaatetta, joka sopisi hänen ihonsävyynsä niin ruskettuneena kuin ilman päivetystä. Videolla naisen yllä nähdään upea vaaleanruskea body, jossa on mukana rintoja kohottavat liivit.