Ciara näyttävässä lateksiasussa – käsilaukkuna timanttinen kasa pannukakkuja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 37-vuotias Ciara on julkaissut paljon kuvia ja videoita raskausajaltaan ja noin kaksi kuukautta sitten hän sai neljännen lapsensa Amoran.

Ciara julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvasarjan, jossa hänet nähdään upeassa lateksiasussa. Mekon yläosassa on korsetti, joka on nyöreillä taakse kiristetty. Mekkoon kuuluu myös hihat ja pitkä laahus sekä näyttävä halkio, joka yltää naisen sisäreiteen saakka.

Ciara on viimeistellyt tyylin suurilla koruilla ja isoksi afropilveksi stailatuilla hiuksilla. Näyttävänä yksityiskohtana toimii myös Ciaran timanteilla koristeltu pieni käsilaukku, joka on kuin siirapilla kuorrutettu kasa pannukakkuja.

Ciara synnytti 11. joulukuuta tytön, jolle he antoivat nimeksi Amora Princess Wilson. Amora Princess on Ciaran ja hänen aviomiehensä Russell Wilsonin kolmas yhteinen lapsi. Heillä on myös kolmevuotias poika Win ja kuusivuotias tyttö Sienna. Sen lisäksi Ciaralla on Future-räppärin kanssa yhdeksänvuotias poika Future Zahir.