Sofia Vergara haluaa näyttää nuorelta: ”Olen kokeillut kaikkea”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sofia Vergara on tullut monille tunnetuksi kolumbialais-yhdysvaltalaisena kaunottarena. Hänet voidaan muistaa muun muassa Moderni perhe -komediasarjasta ja Netflixin uudesta Griselda-sarjasta. Hän on toiminut myös yhtenä tuomarina America’s Got Talent -sarjassa.

Sofia Vergara on tällä hetkellä 51-vuotias ja kokee ulkonäköpaineita. Hän haluaisi näyttää nuorekkaalta ja yrittääkin taistella ikääntymisen merkkejä vastaan kaikilla mahdollisilla tavoilla. Vergara kertoi People-lehdelle kokeilleensa kaikkia mahdollisia kauneusniksejä ja -hoitoja kauneuden ylläpitämiseen.

Sofia Vergara myös kertoi hoitavansa pitkiä hiuksiaan pesemällä niitä joka päivä. Tähdelle on kerrottu, että se kuluttaa hiuksia, mutta vielä toistaiseksi Vergara ei ole nähnyt negatiivisia vaikutuksia jokapäiväisestä pesusta.

Sofia Vergara ei halua leikata hiuksiaan lyhyempään mittaan, koska se kertoo kolumbialaisessa kulttuurissa naisen vanhenemisesta. Tähti uskoo, että hänen halunsa meikata ja näyttää joka päivä hyvältä kumpuaa myös Kolumbiasta, jossa naisten vahva meikki on hyvin arkinen asia ja osa naisena olemista.