Juuri nyt: Justin ja Hailey Bieber saavat lapsen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa Hailey Bieber ovat olleet viime aikoina monenlaisten huhujen kohteena, ja parin eroakin on jo uumoiltu useaan kertaan. Hetki sitten julkkispari pudotti toivotun uutispommin sosiaalisessa mediassa. Siistä tuli ymmärrettävästi somehitti jo ensimmäisten minuuttien aikana.

Hailey julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksen, jossa oli mukana sekä video että joukko kuvia. Niissä nähdään miten valkoiseen pukeutuneen Haileyn vatsa on jo pyöristynyt ja miten pariskunta pitää käsiään hellästi vatsalla.

Monet superjulkkikset ovat ihastelleet päivitystä ja esimerkiksi Chrissy Teigen totesi, että Haileystä tulee upea äiti. Kendall Jenner kertoi, että taas on aika vuodattaa kyyneleitä ja supermalli Stella Maxwell julkaisi vain joukon sydämiä.