Sarah Jessica Parker ei jäänyt gaalaillalliselle – puvussa ei pystynyt istumaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maanantaina 6. toukokuuta vietettiin jälleen muodin suurinta ja eksklusiivisinta tapahtumaa, Met-gaalaa. Met-gaalaan pääsevät vain tarkkaan valitut julkkikset, jotka Voguen päätoimittaja Anna Wintour valitsee.

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker nähtiin tänä vuonna tapahtuman punaisella matolla upeassa Richard Quinnin suunnittelemassa korsettimekossa ja kauniissa päähineessä. Näyttelijä paljasti, että tänä vuonna hän ei jäänyt illalliselle gaalassa, koska hänen puvussaan ei pystynyt istumaan.

Sarah Jessica Parkeria ei kuitenkaan harmittanut se, että hän ei voinut istua asussa. Met-gaalassa muoti ja taide ovat 59-vuotiaan näyttelijän mukaan pääosassa, minkä vuoksi omalla mukavuudella ei ole illan aikana merkitystä.

Met-gaalassa juhlitaan joka vuosi muotia ja pukeutumiselle annetaan aina teema. Tämän vuoden teema oli nukkuvat kaunottaret ja muodin herättäminen. Pukukoodina oli annettu ”Ajan puutarha”.