Stephen Kingin kirjasta uusi elokuva – alkuperäisen pääroolissa Arnold Schwarzenegger

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousujohteista uraa Hollywoodissa tekevä Glen Powell on kiinnitetty The Running Man -elokuvan päärooliin. Top Gun: Maverick ja Anyone But You -elokuvista tuttu tähti astuu rooliin, jota on aikaisemmin näytellyt Arnold Schwarzenegger.

The Running Man perustuu Stephen Kingin Richard Bachman -salanimellä kirjoittamaan romaaniin Juokse tai kuole. Siinä rahavaikeuksien kanssa painiskeleva päähenkilö osallistuu hengenvaaralliseen realitysarjaan, jossa hänen peräänsä lähetetään joukko palkkamurhaajia. Kirjan pohjalta tehtiin vuonna 1987 Schwarzeneggerin tähdittämä elokuvaversio, joka tosin perustuu alkuperäiseen tarinaan vain erittäin löyhästi.

Uuden The Running Man -elokuvan ohjaa Variety-lehden mukaan Edgar Wright. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Shaun of the Dead, Hot Fuzz ja Baby Driver. Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin elokuvaa voi odotella saapuvaksi teattereihin.