Kirjasto järjesti hauskan tempauksen – sakot voi maksaa kissakuvilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Massachusettsissa toimiva kirjasto on järjestänyt tempauksen, joka varmasti ilahduttaa ainakin kirjoja myöhässä palauttavia kissojen ystäviä. Kirjastoon kertyvät sakot voi kuitata kissakuvilla.

Worcesterin kirjaston tempaus on nimeltään March Meowness, vapaasti suomennettuna maukumaaliskuu. Kuukauden aikana sakot voi maksaa rahan lisäksi kissan kuvalla. Kyseessä voi olla kissasta otettu valokuva tai kissaa esittävä piirros.

– Vaikka et omistaisi kissaa, voit silti piirtää sellaisen. Kuvat voivat esittää myös tiikerin tai leijonan kaltaisia isoja kissoja. Nekin ilahduttavat meitä, kirjaston toiminnanjohtaja Jason Homer kertoi NBC-uutissivustolle.

Kirjaston mukaan erityisesti nuorten asiakkaiden sakot lisääntyivät koronapandemian seurauksena. Heille halutaan antaa nyt mahdollisuus päästä maksuista eroon helpolla tavalla. Toistaiseksi jo 400 kirjastotilin sakot on kuitattu kissakuvilla.