Päästä laatikkoon jumiutunut koira pelastettiin – sai nyt uuden kodin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useita kuukausia laatikko päänsä ympärillä viettänyt koira on pelastettu. Yhdysvaltojen Alabamassa pitkään jatkuneesta koettelemuksesta pelastettu Bear-niminen koira on saanut uuden kodin.

Alabaman asukkaat tekivät kuukausien ajan havaintoja ympäriinsä vaeltaneesta koirasta, jonka päähän oli juuttunut muovinen roska-astia. Näköhavainnoista huolimatta laatikkopäistä koiraa ei saatu kiinni. Lopulta eläinpelastajien onni kääntyi.

Pelastajat onnistuivat helmikuussa irrottamaan laatikon turvallisesti Bearin pään ympäriltä. Koira karkasi vielä tämän jälkeen, mutta se otettiin myöhemmin kiinni ja toimitettiin paikalliseen eläinsuojaan. Bear on sittemmin saanut pysyvän kodin eläinsuojan kanssa tiivistä yhteistyötä tekevän Martin Millerin hoivista.

– Kodin löytäminen näin paljon julkisuutta saaneelle koiralle on aina iso juttu. Kymmenet ihmiset haluavat adoptoida sen. Kuka olisi kuitenkaan parempi vaihtoehto, kuin koiraa pitkän aikaa etsineen ryhmän jäsen?, Mobile Animal Services -eläinsuojan johtaja Robert Bryant kertoi WKRG-uutisille.