Shania Twain puhdistaa kasvonsa oliiviöljyllä ja sokerilla – todellinen luomuvaihtoehto

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen laulaja-lauluntekijä Shania Twain on tehnyt uraa jo 1990-luvun alusta lähtien. Vuosi sitten country-popin tunnettuihin nimiin kuuluva tähti julkaisi kuudennen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Queen of me.

Shania Twain on tunnettu tyylistään, jossa hänellä on ruskeat tai toisinaan hieman kuparisen sävyiset pitkät hiukset ja leopardikuosia yllään. Nyt tähti paljasti millainen hänen kauneudenhoitorutiininsa on iltaisin ennen kuin hän menee nukkumaan.

Shania Twain esittelee Harper’s BAZAAR -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla miten hän puhdistaa kasvonsa iltaisin. Hänen niksinsä on oliiviöljy ja sokeri, joista hän sekoittaa tahnan. Nainen puhdistaa meikkinsä joka ilta oliiviöljyllä ja sokerilla eikä käytä mitään valmiita meikinpuhdistusaineita.