Kamera tallensi läheltä piti -tilanteen – postilaatikolla käynti oli viedä hengen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Postilaatikolla käyminen oli lähellä päättyä kohtalokkaasti Kalifornian Fresnossa 9. tammikuuta. Ruben Almaraz oli lähellä joutua auton yliajamaksi. Raju välikohtaus tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Alamaraz oli hakemassa postia laatikosta, kun kaksi autoa kolaroi läheisessä risteyksessä. Kolarin seurauksena toinen autoista lähti kiitämään suoraan miestä kohti. Hän onnistui täpärästi hyppäämään pois ajoneuvon tieltä.

– En osaa sanoa mitä sillä hetkellä ajattelin, varmaan vain ”voi hitto” ja ”nyt pois alta”. Rehellisesti sanottuna olin varma, että auto törmää minuun, Amaraz kuvaili ABC30-uutissivustolle.

Almarazin mukaan risteys on osoittautunut aikaisemminkin vaaralliseksi. Lähellä on myös koulu, jonka oppilaat joutuvat toistuvasti varomaan tiellä ajavia kaahareita. Almaraz onkin läheltä piti -tilanteen seurauksena pyytänyt paikallista kaupunginvaltuustoa tekemään asialle jotain.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.