Murtovarkaille jättisaalis strippiklubilta – murto silkkaan elokuvatyyliin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Georgiassa tutkitaan strippiklubiin kohdistunutta murtovarkautta. Varkaiden matkaan päätyi 250 000 dollarin, eli yli 230 000 euron edestä käteistä rahaa. Teko vaikutti tarkkaan suunnitellulta.

Rikos tapahtui Atlantan Onyx Gentlemen’S Club -yökerhossa maanantaina 6. toukokuuta aamuyön pikkutunteina. Kaksi hiihtopipoihin sonnustautunutta murtovarasta pääsi sisään strippiklubille kattoon tekemänsä reiän kautta. Sisällä he avasivat kassakaappeja mukanaan olleiden työkalujen avulla.

Strippiklubin varashälyttimet eivät lauenneet murtovarkauden aikana. Tekijät pakenivat paikalta noin kaksi tuntia sen jälkeen, kun he olivat murtautuneet rakennukseen. USA Today -lehden mukaan paikallinen poliisi tutkii parhaillaan tapausta.