Channing Tatum taistelee oikeudessa – ei halua maksaa elatusmaksuja Jenna Dewanille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä tunnettu Jenna Dewan paljasti taannoin olevansa raskaana. 43-vuotias tähti odottaa kolmatta lastaan yhdessä hänen miehensä Steve Kazeen kanssa. Naisen avioero Channing Tatumista ei kuitenkaan ole vielä täysin selvä.

Jenna Dewanin ja Channing Tatumin avioeroprosessi sai alkunsa vuonna 2018 ja jatkuu edelleen vielä kuusi vuotta myöhemmin. Entinen aviopari on keskellä oikeudenkäyntiä, koska Jenna Dewan uskoo miehen pimittäneen häneltä omaisuuden jaossa Magic Mike -elokuvista saatuja tuloja.

Dewanin oikeustiimi on pyytänyt erillistä oikeudenkäyntiä varojen jakamiseksi avioerossa. He yrittävät osoittaa, että Tatum on piilotellut Magic Mike -elokuvien tuloja Jenna Dewanilta. Channing Tatum ei suostu erilliseen oikeudenkäyntiin vaan hänen mielestään kaikki asiat tulee käsitellä samassa oikeudenkäynnissä avioeron nopeampaan myöntämiseen.

Channing Tatum ei halua maksaa Jenna Dewanille Daily Mail -sivuston mukaan elatustukiakaan. Miehen mukaan Dewan on saanut jo isot miljoonakorvaukset häneltä heidän erotella. Tatum myös ihmettelee tarvetta elatusmaksuille, koska Dewan on nykyisen kihlattunsa kanssa ollut jo yhdessä viisi vuotta, perustanut uuden perheen ja käy töissä.