Teinivaimo paistatteli päivää – nautti täysin rinnoin biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uransa teinivaimona aloittanut tuolloin vasta 16-vuotias Courtney Stodden avioitui 34 vuotta vanhemman näyttelijän Doug Hutchisonin kanssa. Elettiin vuotta 2011 ja tapauksesta syntyi kansainvälinen kohu. Sittemmin Stodden on noussut sosiaalisen median tähdeksi ja esittelee elämäänsä aktiivisesti somekuvissaan.

Tällä kertaa takavuosien julkkiskaunotar on esitellyt vartaloaan biksuissa, kun hän nautiskeli kesäisestä säästä ja kuvautti samalla itseään tuttuun tapaan sosiaalisen median päivitykseensä.

29-vuotias Courtney Stodden erosi kihlatustaan Chris Shengistä heinäkuussa. Aiempi liitto Doug Hutchisonin kanssa johti lopulta seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja väkivaltaan. Stodden sairastui avioliiton solmimisen jälkeen mielenterveysongelmiin, päihteiden väärinkäyttöön ja syömishäiriöihin.