Dyyni: Osa kaksi ilmestyy pian suoratoistoon – päivä paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi kuluvan vuoden suurimmista elokuvatapauksista on saapumassa suoratoistoon. Dyyni: Osa kaksi ilmestyy Max-palveluun vielä toukokuun aikana. Elokuva sai ensi-iltansa Suomen teattereissa 28. helmikuuta.

Dyyni: Osa kaksi saapuu suoratoistoon tiistaina 21. toukokuuta eli samana päivänä, kun HBO Max muuttuu Max-palveluksi. Kyseessä on tuskin sattumaa. Vuoden 2024 odotetuimpiin elokuviin kuulunut jatko-osa on tuottanut elokuvateattereissa lipputuloja yli 650 miljoonan euron edestä, ja se houkuttelee epäilemättä uusia tilaajia Maxiin.

Denis Villeneuven ohjaaman Dyyni: Osa kahden päärooleissa nähdään muun muassa Timotheé Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Rebecca Ferguson ja Javier Bardem. HBO Maxissa on jo ennestään katsottavissa myös vuonna 2021 ilmestynyt ensimmäinen Dyyni.