Kylie Jennerin Tiktokeista somehitti – esittelee päiviensä sisältöä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti, yrittäjä ja miljardööri Kylie Jenner on monille tunnettu myös sometähtenä. Naisella on Instagramissa noin 399 miljoonaa seuraajaa ja TikTok-kanavalleenkin hän on onnistunut haalimaan pienessä ajassa 56,1 miljoonan yleisön.

Kylie Jenner julkaisee usein muotiin ja meikkaamiseen liittyvää sisältöä TikTok-kanavallaan. Viime aikoina hän on alkanut tekemään myös pieniä vlogeja, joissa hän esittelee koko päivänsä kulun videoilla, jotka koostuvat lyhyistä klipeistä.

Tuoreimmalla videollaan Kylie Jenner aloittaa päivän kotonaan tyttärensä Stormin kanssa. Sen jälkeen hän suuntaa yksityiskoneella siskonsa Kendall Jennerin kanssa Las Vegasiin, jossa he esittelevät omia alkoholijuomiaan eri tapahtumissa. Myöhemmin samana päivänä siskokset jo lentävätkin takaisin ja Kylie Jenner suuntaa suoraan ystävänsä syntymäpäiväillalliselle.

@kyliejenner

day in the lifeeee

♬ original sound – Kylie Jenner