Kelly Clarkson pudotti painoa lääketieteen avulla – ei kuitenkaan Ozempicin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja juontaja Kelly Clarkson on avannut kulissien takana olevia terveysasioitaan The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelmassa, koska moni hänen vieraansa on ollut kiinnostunut naisen äkillisestä painonpudotuksesta. Tähti on kertonut, että hänen äskettäinen laihtumisensa johtui esidiabetes-diagnoosista, jonka hän sai muutama vuosi sitten.

Kelly Clarksonin vieraaksi saapui nyt näyttelijä ja juontaja Whoopi Goldberg, joka kertoi suoraan laihtuneensa lähes kahden henkilön verran Ozempic-lääkkeen avulla. Myös Clarksonin on huhuttu käyttäneen Ozempicia, mutta hän on kieltänyt sen ja kertonut laihtumisen olleen monien elämäntapamuutosten ja lääketieteen summa.

Nyt Kelly Clarkson myönsi käyttävänsä itsekin lääkettä, joka on edesauttanut hänen laihtumistaan. Nainen ei kertonut lääkkeen nimeä, mutta antoi kuitenkin ymmärtää, että se toimii samaan tapaan kuin Ozempic, mutta ei kanna samaa nimeä. Ozempicin kaltaisia ja Yhdysvalloissa hyvin suosittuja tuotteita ovat myös esimerkiksi Wegowy ja Mounjaro.