Kendall Jennerin biksuvartalo pääsi oikeuksiinsa – kuvakooste fanien mieleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun julkkisperheen tytär Kendall Jenner on noussut maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Kardashianit-realitysarjasta perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä. Kendall Jenner alkoi tekemään 18-vuotiaana uraansa myös mallina ja poseeraa nyt tuoreimman Voguen kannessa.

28-vuotias Kendall juhlisti juuri malliuransa 10-vuotispäivää, ja nyt hänet nähdään poseeraamassa näyttävissä biksukuvissa kokonaisen kuvakoosteen verran. Hänen seuraajansa riemastuivat upeasta kuvasarjasta.

Kendall Jenner jakoi omalla Instagram-kanavallaan upean kuvasarjan, jossa nähdään Voguen uutta numeroa varten otettuja kuvia. Kuvissa Jenner nähdään näyttävissä ja läpikuultavissa asuissa, ja hän poseeraa myös upean hevosen kanssa.