Miestä käskettiin piilottamaan vene aidan taakse – koominen seuraus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaliforniassa asuvan miehen ja paikallisten viranomaisten välinen kiistaa on saanut niin erikoisen käänteen, että se on herättänyt huomiota maailmanlaajuisesti. Seasidessä asuva mies päätti vastata hänelle tehtyyn käskyyn upean pikkumaisella tavalla.

Etienne Constablen kotinsa pihalla säilyttämä vene ei ollut kaikkein mieleen, ja lopulta viranomaiset puuttuivat asiaan. Asukasta käskettiin piilottamaan vene aidan taakse. Constable totteli, mutta halusi saada viimeisen naurun.

Koska aidan koristeluun ei oltu määrätty rajoituksia, päätti Constable kääntyä paikallisen taiteilija Hanif Pannin puoleen. Panni maalasi aitaan venettä esittävän muraalin. Maalauksen hämmästyttävän tarkkuuden vuoksi näyttää lähes siltä, kuin venettä peittävää aitaa ei olisi olemassa lainkaan.

Lopputulosta esittelevistä kuvista tuli nopeasti viraalihitti. Constable kertoi NBC-uutissivustolle, etteivät viranomaiset ole olleet häneen ainakaan toistaiseksi yhteydessä aitaan maalatun muraalin tiimoilta.