Mortal Kombat -elokuva saa jatkoa – ensi-iltapäivä julkaistiin

Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittuihin ja rujoihin mättöpeleihin perustuva Mortal Kombat -elokuva saa jatkoa. Jatko-osan ohjaa vuoden 2022 elokuvaversion tavoin Simon McQuoid. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 24. lokakuuta 2025, Suomessa todennäköisesti samoihin aikoihin.

Jatko-osan keskeisissä rooleissa nähdään ensimmäisestä elokuvasta tutut Lewis Tan, Ludi Lin, Jessica McNamee ja Mehcad Brooks. Uusina kasvoina mukana ovat muun muassa fanien suosikkihahmo Johnny Cagea näyttelevä The Boys -tähti Karl Urban ja Kitanaa näyttelevä Adeline Rudolph.

Ensimmäinen Mortal Kombat -peli ilmestyi vuonna 1992, ja herätti runsaasti kohua väkivaltaisen sisältönsä ansiosta. Pelistä tuli valtava maailmanlaajuinen menestys, ja se on saanut vuosien varrella lukuisia jatko-osia. Mortal Kombat kääntyi ensimmäistä kertaa valkokankaalle jo vuonna 1995.