Dorit Kemsley on eroamassa miehestään – ovat nyt asumuserossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut Dorit Kemsley on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa, että hänen avioliittonsa on kriisissä. Hän ja Paul ”PK” Kemsley ovat päättäneet erota.

Dorit Kemsley julkaisi hänen Instagram-kanavallaan tekstin, jossa hän kertoi, että he yrittävät vielä tehdä töitä avioliittonsa eteen. Tällä hetkellä he ovat kuitenkin päättäneet elää jonkin aikaa erillään asumuserossa pitääkseen kodin harmonisena ympäristönä lapsille.

Rich Houser -niminen mies kommentoi julkaisua ihmetellen sitä, että Dorit Kemsley kertoi juuri haastattelussa, että heidän avioliittonsa on tällä hetkellä vahvempi kuin koskaan. Nainen huomasi tämän kommentin ja vastasi siihen: ”Niin olimme. Kaikkea tapahtuu. Sitä kutsutaan elämäksi, kokeile sinäkin päivä kerrallaan”.