Miesten päiväuni Kate Upton teki näyttävän paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Victoria’s Secretin mallikaunotar Kate Upton sai marraskuussa 2018 perheenlisäystä aviomiehensä, baseball-tähti Justin Verlanderin kanssa. Taannoin tuore perheenäiti ryhtyi tekemään hiljalleen paluuta sosiaaliseen mediaan, mutta takavuosilta tuttuja uimapukukuvia ei ole enää nähty aikaisempaan tapaan. Äskettäin Upton teki paluun malliuralle.

Nyt Kate poseeraa näyttävästi hänestä aikoinaan tähden tehneen Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuilla. Voidaan siis perustellusti todeta, että ympyrä on sulkeutunut. Aika näyttää jatkaako Kate malliuraansa vielä tätä poseerausta pidemmälle.

Kate Upton on tyttärensä syntymän jälkeen ihastuttanut fanejaan julkaisemalla sosiaalisessa mediassa esimerkiksi suloisia yhteiskuvia hänen tyttärensä Genevieven kanssa. Välillä kurvikas bikinimalli on kuitenkin päässyt myös viettämään lapsivapaata aikaa auringosta ja hyvästä drinkistä nautiskellen. Tänä kesänä Upton yhdisteleekin mallintöitä, perhe-elämää ja rentoa kesäoleskelua.