Benny Blanco haaveilee perheestä – haluaa lapsia Selena Gomezin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuottaja Benny Blanco on ollut musiikkipiireissä hyvin tunnettu nimi jo kauan, mutta viime aikoina miehen tunnettuus on kasvanut maailmanlaajuiseksi. Tästä on kiittäminen hänen tyttöystäväänsä, poptähti Selena Gomezia.

Poptähti Selena Gomez ja musiikkituottaja Benny Blanco ovat tunteneet toisensa jo vuosien ajan, mutta vasta viime vuonna he alkoivat seurustelemaan. Nyt Benny Blanco on alkanut jo haaveilemaan perheen perustamisesta Gomezin kanssa.

Benny Blanco on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän näkee tulevaisuudessa olevansa naimisissa Selena Gomezin kanssa. Hän haluaa Gomezin kanssa myös pian lapsia. Blancolla on paljon sisarusten lapsia ja kummilapsia, ja hän rakastaa viettää lasten kanssa aikaa.