Tätä vesiliukumäkeä lasketaan seisaaltaan – uskaltaisitko kokeilla?

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vesiliukumäissä lasketaan perinteisesti istualtaan tai makuultaan. Yksi Saksan AquaMagis-vesipuiston vesiliukumäistä on kuitenkin hieman tavanomaisesta poikkeava. Sitä pitkin lasketaan seisaaltaa.

Seisaaltaan laskettavaa vesiliukumäkeä on esitelty TikTokissa Thewatertube-tilillä jaetulla videolla. Video on herättänyt vesiliukumäkien ystävissä hämmentyneitä reaktioita. Osa kommentoijista piti liukumäkeä tylsän ja liian lyhyen näköisenä, osa puolestaan epäili seisaaltaan laskemista vaaralliseksi.

AquaMags sijaitsee Plettenbergissä Saksain länsipuolella. Saksan ensimmäisen seisaaltaan laskettavan vesiliukumäen lisäksi vesipuistosta löytyy perinteisempiä vesiliukumäkiä, lukuisia uima-altaita, aaltoallas, saunoja ja auringonotolle tarkoitettu alue.

@thewatertube

🏃‍♂️Standing Surfer WaterSlide 🤯 #WaterTube #TheWaterTube #WaterSlide #WaterSlides #WaterSlideRides #BestWaterSlides #ExtremeWaterSlides #WaterSlideFun #Waterpark #Slide #ThemePark #AmusementPark #Vacation #Adventure #Fun #Aquapark #Pool #FamilyFun #Relax #Relaxing #Satisfying #Fun #Top #Best #Video #ReelsViral #Shorts

♬ oryginalny dźwięk – WaterTube – WaterTube