Jessica Biel esittelee: Näin tamponi asetetaan oikein

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Jessica Biel julkaisi nyt TikTok-kanavallaan videon, jonka alussa nähdään miten Chrystal-niminen nainen kertoo käyttäneensä vuoden ajan tamponeja väärin. Hän esittelee videolla hotdog-sämpylän leivän avulla miten hän on yksinkertaisesti asettanut tamponin sivuttain hänen häpyhuultensa väliin.

Jessica Biel näyttää omalla videollaan miten tamponi tulee asettaa oikeaoppisesti. Biel laittaa tamponin asettimen sormiensa väliin ja puristaa tamponin ulos asettimesta. Moni on tosin korjannut myös Jessica Bielin tapaa kommenteissa ja sanonut, että myös asetin täytyy työntää emättimeen ennen tamponin puristamista.

@jessbiel #stitch with @Chrystal Frost ♬ original sound – Jessica Biel