Ariana Madix muutti mielensä uuden kumppanin kanssa – haluaa sittenkin lapsia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositun Vanderpump Rules -realitysarjan uudella tuotantokaudella on seurattu sitä miten Ariana Madix aloitti uuden elämänvaiheensa sinkkunaisena. Edellinen tuotantokausi päättyi pettämisskandaaliin kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Raquel Levissin kanssa.

Ariana Madix löysi elämäänsä hyvin pian uuden rakkauden. Nainen seurustelee tällä hetkellä suositun kuntovalmentajan Daniel Wain kanssa. Suhteesta on kuluneen vuoden aikana tullut vakava ja kumpikin on julkaissut suloisia yhteiskuvia omille Instagram-kanavilleen.

Ariana Madix on nyt kertonut, että hän on myös muuttanut mieltään perheenlisäyksen suhteen. Tähti on aiemmin kertonut, että hän ei ikinä halua omia lapsia eikä tulla äidiksi. Daniel Wain kanssa seurusteleminen on kuitenkin saanut hänen mielensä muuttumaan. Nyt Madix onkin hyvin onnellinen siitä, että hän aikoinaan jäädytti munasolujaan ja että niitä ei hedelmöitetty alkioiksi asti Tom Sandovalin kanssa ennen jäädytystä.