Viking Linen Tallinnan kapasiteetti kaksinkertaistuu – syynä yksinkertainen ratkaisu

Matkailu · Tim Isokivi

Viro pysyttelee suosittuna matkakohteena suomalaisten keskuudessa. Laivayhtiö Viking Line kertoo lähes kaksinkertaistavansa Viron-reittinsä kapasiteetin tulevana kesänä. Viking Cinderella ja Viking Gabriella saavat lisälähtöjä.

Laivat ajavat keskisellä kolme päivittäistä lähtöä Helsingistä Tallinnaan. Perjantaisin lähtöjä on neljä. Viking Linen tiedotteen mukaan lisäkapasiteettia on tarjolla pidempään kuin koskaan aikaisemmin, sillä lisävuoroja on tiedossa 19. kesäkuuta – 11. elokuuta väliselle ajalle.

– Odotamme Viron-laivoillemme ennätyskesää. Jo maaliskuussa kaikkien laivayhtiöiden Helsinki–Tallinna-reitin yhteenlaskettu matkustajamäärä oli 20 prosenttia suurempi kuin vuosi sitten, kertoo Viking Linen kaupallinen johtaja Minna Tuorila tiedotteessa.

Viking XPRS -laiva suuntaan Katajanokalta kohti Tallinnaa aamupäivisin ja iltaisin, Tukholmasta saapuvat Viking Cinderella ja Viking Gabriella puolestaan vuoropäivin kello 10.30. Viking XPRS ajaa perjantaisin vielä kolmannen vuoron.