Chris Hemsworth rikkoi kultaista sääntöä gaalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialaisnäyttelijä Chris Hemsworth tunnetaan erityisesti supersankari Thorin roolista Marvel-elokuvissa. Chris Hemsworth on naimisissa Elsa Patakyn kanssa ja he saivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa kutsun Met-gaalaan.

Met-gaalan punaisella matolla Chris Hemsworth poseerasi kerman värisessä puvussa kun taas Elsa Pataky hehkui kultaisessa kimaltelevassa puvussa. Nyt Chris Hemsworth paljasti E! News -uutisten haastattelussa, että hän päätti rikkoa gaalassa yhtä tapahtuman suurimmista säännöistä.

Met-gaalassa on puhelinkielto eikä tapahtumassa ole sallittua ottaa selfie-kuvia. 40-vuotias näyttelijä rikkoi kuitenkin sääntöä ja toi puhelimen gaalaan. Sen lisäksi hän otti sanojensa mukaan niin paljon selfie-kuvia, että hän joutui poistamaankin niistä jälkikäteen osan.