Jessica Biel esitteli uuden tyylinsä – näyttävä muodonmuutos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Biel on tunnettu muun muassa hänen rooleistaan televisiosarjassa Seitsemäs taivas, The A-Team sekä Silmänkääntäjä. Pari vuotta sitten nainen esitti pääosaa Candy-nimisessä minisarjassa. Nainen päivittää kuulumisiaan säännöllisesti myös omille Instagram ja TikTok -kanavilleen.

Nyt Jessica Biel nähdään videolla, jonka nainen on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan. Biel istuu tuolissa ja pitää hiuksistaan kiinni. Hän vetää latvoista pari kertaa, jonka jälkeen hiukset ikään kuin putoavat pois. Seuraavaksi nainen jo istuukin tuolilla uudessa hiustyylissään.

Jessica Biel on monien muiden naisten tavoin päättänyt leikata hiuksensa kesäksi suosittuun trendimittaan. Naisella nähdään lyhyt ja hyvin graafiseksi ja suoraksi leikattu polkka. ”Toin takaisin sen helkkarin Bob-hiustyylin”, tähti kirjoittaa kuvatekstissään.