Kristin Cavallari muistelee huumekohua – tuottajat lahjoivat luksuslaukulla valehtelemaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu realitytähti Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi aikoinaan Laguna Beach -realitysarjasta, jonka jälkeen hänellä on ollut myös oma Very Cavallari -niminen sarja. Naisella on myös oma Uncommon James -niminen koruyritys ja Uncommon Beauty -kauneudenhoitosarja.

Tällä hetkellä Kristin Cavallari pitää myös suosittua Let’s Be Honest -podcastia. 37-vuotias tähti kertoi nyt uudessa jaksossa siitä miten hänen maineelleen oli haittaa Laguna Beach -sarjassa kehitetystä valheellisesta tarinasta, jonka mukaan Cavallari käyttäisi huumeita.

– Se oli niin synkkää ja ällöttävää, Cavallari kommentoi huhuja.

Kristin Cavallari sai myöhemmin kuulla, että realitysarjan tuottaja oli lahjonut Birkin-laukuilla muut sarjan nuoret tähdet keskustelemaan kameran edessä siitä, että Cavallari käyttää huumeita. Tuottajat antoivat myös lehdistölle juttuja, joiden pohjalta nainen joutui monien julkaisujen kansiin otsikoilla, joissa kerrottiin hänen hakeutuneen katkaisuhoitoon.

– Olisin voinut haastaa MTV:n oikeuteen, mutta halusin vain, että koko asia menee pois ja unohtuu, Cavallari pohti.

@kristincavallari

New episode of Lets Be Honest playing truth or drink and lets just say, we didnt hold back.

♬ original sound – Kristin Cavallari