Nousuvarjolento muuttui painajaiseksi – nuoret näkivät allaan meressä haita

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi nuorta tyttöä päätti kokeilla jännittävää nousuvarjolentoa lomakohteessaan, mutta heidän seikkailunsa muuttui pian painajaiseksi. Kun he liitelivät korkealla meren yllä, he huomasivat kauhukseen alapuolellaan uivia haita. Tilanne sai heidät kauhun valtaan ja he alkoivat huutaa epätoivoisesti veneen kuljettajalle saadakseen apua.

Tilannetta pahensi se, että henkilö, joka kelaa nousuvarjoa takaisin veneeseen, dippasi tyttöjä toistuvasti mereen. Yleensä tämä on hauska jekku turisteille, mutta tällä kerralla dippaaminen aiheutti nuorille vielä enemmän pelkoa. Toinen tytöistä oli vähällä pyörtyä jatkuvasti stressin ja jännityksen vuoksi.

Turistit kokeilevat usein lomakohteissa suosittua nousuvarjolentoa siksi, että se tarjoaa jännittävän elämyksen lisäksi mahdollisuuden nähdä upeita maisemia korkealta. Tytöt eivät kuitenkaan olleet varautuneet siihen, että he näkivätkin suoraan heidän alapuolellaan uiskentelevia haita, minkä vuoksi kokemus jäi varmasti vääristä syistä ikimuistoiseksi.

@naturelife550 Teenage girls go parasailing with sharks. Video filmed by @maddisonroarrrrrex #foryoupage #fyp #parasailing #parasailingfun #parasailingfail #gonewrong #fail #funnyclips #failclipsviral #parasailinggonewrong #funnyvideos #scary #sharks ♬ original sound – NATURE LIFE