Justin Bieber julkaisi vaimostaan uusia kuvia: ”En malta odottaa vauva-Bieberiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa Hailey Bieber paljastivat hetki sitten, että he odottavat esikoistaan. He eivät ole kertoneet kuinka pitkällä raskaus on, mutta naisen vatsa on kuitenkin jo selvästi pyöristynyt.

Justin Bieber julkaisi nyt raskaana olevasta vaimostaan kaksi kuvasarjaa omalle Instagram-kanavalleen. Hailey Bieber on pukeutunut rennon tyylikkäästi ja yhdistänyt löysien farkkujen kanssa mustat nahkakengät ja takin, jonka napit nainen on jättänyt auki paljastaen vatsansa.

Hailey Bieber on kertonut taannoin myös ensimmäisistä mieliteoistaan raskaana. Mallikaunotar ei saa tällä hetkellä tarpeekseen suolakurkusta. Nainen leikkaa suolakurkun pituussuunnassa puoliksi, latoo sen päälle runsaasti kananmunasalaattia ja ripottelee pinnalle chilikastiketta.