Lasi-ihotrendin luoja paljasti miten syntyy täydellinen hehkuva meikkipohja

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina sosiaalisessa mediassa on kasvanut meikkitrendi, jossa tavoitellaan posliinin kaltaista kiiltävää ihoa. Trendi kulkee nimellä glass skin, ja sen luojaksi on tituleerattu meikkitaiteilija Pat McGrath. Nainen ihastutti malleille luomillaan kiiltävillä ja nukkemaisilla meikkityyleillä Mason Margielan muotinäytöksessä.

Nyt Pat McGrath antoi meikkivinkkejä Drew Barrymoren keskusteluohjelmassa. Todella hehkuvaa meikkityyliä varten kasvot tulee ensin kosteuttaa hyvin kasvoveden, -suihkeen tai geelipohjaisen kasvonaamion avulla. Sen jälkeen kasvoille levitetään ohut kerros seerumipohjaista meikkivoidetta, joka kannattaa levittää kasvoille käsillä samaan tapaan kuin meikkivoide.

Poskipuna lisätään kasvoille voidemaisessa muodossa niin poskipäille, huulille kuin luomillekin. Sen jälkeen kasvoille tuodaan lisähehkua voidemaisilla highlighter-puikoilla. Puuteroinnin saa suosiolla jättää tässä meikkityylissä tekemättä.