Kate Beckinsale esitteli joogataitojaan – fanit hämmästelevät notkeutta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Kate Beckinsale kiidätettiin viime maaliskuussa sairaalaan. Nainen ei ole kertonut tarkempia tietoja hänen terveydellisistä vaikeuksistaan, mutta nainen joutui kuitenkin olemaan pitkään sairaalahoidossa.

Nyt Kate Beckinsale on kuitenkin kotona ja päässyt takaisin omien rutiiniensa pariin. Nainen näyttää hänen julkaisemalla Instagram-videollaan miten hän on alkanut uudelleen joogaamaan kotonaan.

Videolla 50-vuotias Kate Beckinsale nähdään mustassa urheilutopissa ja tiukoissa joogatrikoissa. Nainen esittelee useita jooga-asentoja ja liikkeitä, jotka vaativat paljon tasapainoa, voimaa ja notkeutta. Fanit näyttävät kommenteista päätellen olevan melko vaikuttuneita Beckinsalen taidoista.