Alligaattori karkasi koulun eläinnäyttelyssä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Missourissa sijaitsevassa koulussa pääsi taannoin vapaaksi alligaattori. Oppilaille matelijasta ei tosin koitunut vaaraa, sillä kyseessä oli pienikokoinen alligaattori. Huolta aiheutti enemmän se, kuinka alligaattori itse pärjää.

Kansas Cityn Lakeviews Middle Schoolissa järjestettiin lukuvuoden päättymisen kunniaksi eläinnäyttely. Näyttelyn järjestäjäksi oli palkattu ulkopuolinen yritys. Kesken näyttelyn kävi ilmi, että esillä ollut 35 senttiä pitkä alligaattori oli karannut.

Viranomaiset alkoivat kuumeisesti etsiä karkulaista. Viranomaiset olivat huolissaan matelijan turvallisuudesta. Alligaattorin suu oli teipattu kiinni, minkä vuoksi se ei kykene puolustamaan itseään.

Kansas City Star -lehden mukaan alligaattori oli tuotu kouluun ilman asianmukaista lupaa. Etsinnöistä huolimatta matelijaa ei oltu toukokuun lopussa onnistuttu paikantamaan.