Chrissy Teigen museossa neljän lapsen kanssa: ”Kaunis ja kaoottinen tunti”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keittokirjailijana ja mallina tunnettu Chrissy Teigen jakoi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa nähdään miten he vierailivat John Legendin ja heidän neljän lapsensa kanssa luonnontieteellisessä museossa. Kuvista päätellen päivä näytti olleen iloinen ja täynnä pienten jalkojen vilinää.

Chrissy Teigen jakoi kuvia hänen perheensä museovierailusta, joka sujui naisen mukaan kauniin kaoottisissa merkeissä. Teigen, joka tunnetaan rehellisyydestään ja huumoristaan vanhemmuuden haasteiden suhteen, tarjosi seuraajilleen vilauksen perheensä arjesta ja siitä, millaista on viettää aikaa museossa neljän lapsen kanssa.

Kuvissa nähdään miten Chrissy Teigen ja John Legend ihmettelivät museossa näytillä olevia esineitä ja kasveja ja poseerasivat dinosauruksen luurangon edessä. Lapset näyttivät olevan innoissaan kaikesta näkemästään. Perheen apuna oli kuvista päätellen ainakin yksi heidän lastenhoitajistaan.