Cannesin elokuvajuhlilla huimaa pukuloistoa – tässä parhaat pukeutujat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman arvostetuinta ja tunnetuinta tapahtumaa, Cannesin elokuvajuhlia, on vietetty Cannesin lomakaupungissa Etelä-Ranskassa. Cannesin elokuvajuhlat keräsivät myös tänä vuonna paikalle niin elokuva-alan kerman, monia Hollywood-tähtiä, artisteja, malleja ja muita julkisuudesta tunnettuja henkilöitä.

Cannesissa nähtiin punaisilla matoilla myös tänä vuonna paljon pukuloistoa. Nyt Harper’s Bazaar UK on esitellyt uudella YouTube-videollaan parhaat pukeutujat, joiden mukana nähtiin muun muassa Sienna Miller, Bella Hadid, Elle Fanning, Viola Davis, Simone Ashley, Rosie Huntington-Whiteley sekä monia muita.

Cannesin elokuvajuhlat ovat olleet tänä vuonna uutisotsikoissa moneen otteeseen myös negatiivisessa sävyssä. Syy tähän on ollut punaisella matolla työskennelleiden järjestyksenvalvojien käytös, jota moni julkisuuden henkilö piti töykeänä, rajoja rikkovana ja jopa aggressiivisena.