Amanda Holden on kuin tosielämän barbi – upea näky pinkissä iltapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -televisiokilpailun tuomarina toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen tähtenä, minkä jälkeen ura eteni lopulta myös miestenlehtien sivuille. Amanda on ollut viime aikoina töissä myös radiojuontajana.

Amanda Holden julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt kuvia ja videoita upeasta kirkkaan pinkistä iltapuvusta, johon hän pukeutui televisio-ohjelman kuvauksia varten. 53-vuotias kaunotar näytti asussaan kuin tosielämän Barbie-nukelta virheettömässä rusketuksessa ja vaaleissa hiuksissaan.

Amanda Holden on varsin aktiivinen Instagramissa, jossa hänellä on 2,2 miljoonaa seuraajaa. Nainen jakaa usein kanavallaan kuvia hänen kauniista asuistaan eri tilaisuuksia varten ja esittelee usein myös tunnelmia lomilta, joilla hän käy perheensä kanssa.