Viivi Altonen Selviytyjät-kuvauksista – bikinikuva paljasti ruhjeet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Viivi Altonen valittiin vuonna 2020 Miss Suomeksi ja on sittemmin nähty myös televisiossa Erikoisjoukot-realitysarjassa sekä tietenkin myös muotinäytöksissä. Nyt Altonen on päässyt monien muiden suomalaisten tavoin kesätunnelmiin oltuaan ensin pitkään kuvaamassa Selviytyjät-realitysarjaa.

– Kreisi ja ikimuistonen reissu takana ja sanottakoon, että syksyllä nähdään aikamoinen kausi. On taas aika vaikea tässä sanoiksi jotain kirjoittaa, kun tollanen kokemus on takataskussa tuoreena. Sen vaan sanon, että mm. juustokabanossia oli ikävä jostain syystä ikävä vaikka en oo sellasta varmaan vuosiin syönyt ja tänä kesänä aion sellasen syödä, Viivi Altonen kirjoittaa.

Hänen kuvansa paljastaa, että ainakin toisessa kädessä on melkoiset ruhjeet reissun jäljiltä. Myöhemmin televisiossa nähdään miten pitkälle realitykilpailussa Altonen selviytyi ja miten matka autiolle saarelle muuten sujui. Kovin helppoja reissuja nämä eivät ole koskaan tainneet olla.