Sofia Vergara haluaisi kauneusleikkaukseen – yksi arkinen asia esteenä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Sofia Vergara on tullut monille tunnetuksi kolumbialais-yhdysvaltalaisena kaunottarena. Hänet voidaan muistaa muun muassa Moderni perhe -komediasarjasta ja Netflixin uudesta Griselda-sarjasta. Hän on toiminut myös yhtenä tuomarina America’s Got Talent -sarjassa.

Sofia Vergara on tällä hetkellä 51-vuotias ja kokee ulkonäköpaineita. Hän on kertonut rakastavansa Botoxia ja käyttävänsä sitä säännöllisesti. Hän haluaisi myös kauneusleikkaukseen ja odottaa jo innolla sitä päivää kun se olisi mahdollista. Tällä hetkellä nainen ei ole kuitenkaan ehtinyt kirurgin veitsen alle, koska hänellä ei ole ollut toipumiseen vaadittavaa vapaa-aikaa kuvauksista.

Täyteaineisiin Sofia Vergara ei kuitenkaan usko. Hän on kertonut E! News -uutisen mukaan, että täyteaineet eivät hänen mielestään sovi vanhemmille naisille. Sen sijaan tähti on kuitenkin valmis kokeilemaan kaikkia muita mahdollisia kauneustoimenpiteitä säilyttääkseen ulkonäkönsä mahdollisimman nuorekkaana.